Profilprodukter

Fackförbundet ST organiserar alla som jobbar på statligt uppdrag. I vår webbshop hittar du roliga och användbara produkter som passar lika bra på jobbet som fritiden. Här hittar du även våra foldrar och broschyrer med viktig information för dig som är medlem.

Aktuellt

No products found which match your selection.

Värvningstips!

Vår storlek är vår fackliga styrka – därför behöver vi bli fler!  Att värva medlemmar är därför ett av dina viktigaste uppdrag som förtroendevald.

En stor del av värvningsarbetet handlar om att synliggöra ST på arbetsplatserna, kommunicera med medlemmarna om ert arbete och hälsa nyanställda välkomna.

Genom att synliggöra ST och kommunicera med era medlemmar kommer ni långt!

Att synliggöra ST på din arbetsplats kan göras på olika sätt. Du kan anordna en enkel aktivitet, dela ut profilprodukter, utlysa en värvningstävling eller bara sätta upp affischer med aktuell information.

Här hittar du inspiration och verktyg för hur du kan öka värvningen och stärker fackets inflytande på er arbetsplats.

Cafépåse på köpet när du beställer
kaffemuggar och vattenflaskor!

Cafépåse med ST-logga

Populära produkter

No products found which match your selection.

Fackförbundet ST – Facket för dig som är statligt anställd

Här i ST Butiken finner du gott om fördelar och rabatterade profilprodukter till både privatpersoner och företag. Här hittar du ST produkter ondemand, vilket gör det möjligt för dig som anställd att välja över 50.000 märkesprodukter med ST-loggan på. Och glöm inte att du får 10% rabatt på din beställning när du anger koden ST10% vid registrering.

I ST Butiken kan du även beställa till exempel fikastöd, använda dina intjänade poäng till trevliga bonusar eller ladda ner användbara foldrar. Vi har allt från studentaffisch till muggar och gummiarmband. Fördelarna med ett medlemskap är många och hos oss kan du ta del av en mängd olika erbjudanden.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Tack för din feedback!