Vad är Ondemand = På Begäran

Välj över 40.000 märkes produkter med möjligheten till ST logan.

Du som medlem i ST har alltid 10% rabatt på hela sortimentet när du registrerar dig och anger ST10% som kampanjkod, samt ST’s grafiskaprofil klar för tryckning på utvald produkt.

Här hittar du ditt eget val av produkt, sök i sökfältet, t:ex “Skriv penna i sökfältet under fyller du i pris, te:x 5-10 kr, tryck på blå för färgindikation, Då får du över 200 olika kvalitets pennor att välja mellan”.

Under färgindikation står det sortiment, där kan du klicka på te:x golf, och då kommer alla golf relaterade produkter upp.

Längre ner på sidan har vi alla våra varumärken som representeras på sidan, där kan du även klicka på t.ex. “Orrefors” för att få upp alla produkter från just Orrefors.

Över 130 välkända varumärken att välja mellan.

Vi fyller på denna shop med nya varumärken kontinuerligt.

Hur beställer jag?

Svar: När du har valt produkt, t.ex. Penna, med priskategori och färg. Och fått upp produkt val, klicka då på den aktuella produkten, där har du har möjlighet att föra in antal, tryck t:ex enfärg, tvåfärg osv “du får fram det totala priset längst ner på sidan”, lägger det i kundvagnen och går till Kassa.

Du kan även se längst till höger på sidan, “fråga oss om produkten”
Du fyller i antal, märkning, samt e-postadress och din fråga,”t.ex. går det att få denna med ST klubben Örebro som tryck på pennan?” Skicka förfrågan, och vi återkommer med svar till dig snarast.

Vill du ha snabbare svar på din fråga så kan använda dig av chatten, så svarar vi dig per omgående eller längst ner på sidan “Kundtjänst” klicka på, kontakta Rich-Port.

Skapa ditt konto här: http://www.medprofiltryck.se/registrerakonto/

Vill du ha hjälp med att fylla i din beställning, rabatt kod mm tveka inte med att höra av dig till oss! Vi hjälper dig.