Värva en kollega

Tillsammans är vi starkare! Hjälp oss att stärka dig! Denna möjlighet gäller dig som medlem eller förtroendevald. 

Fackförbundet ST vill alltid bli starkare. Detta blir vi genom att vi är många – utan våra medlemmar är vi inget. Hjälp oss att bli starkare genom att värva en eller flera kollegor. Som tack ger vi dig en gåva vi tror du kommer att gilla.

Värva 1 person

Värva en personer och få en lätt flaska i aluminium. Svensk design från anrika Orrefors hunting, med bpa frittlock och karbinhake för att hänga i ryggsäck eller byxor. En bra outdoorvän för att minimera vikt.

Flaskor av metall skall inte användas med kolsyrade / varma drycker.

Storlek: 750 ml

Värva 3 personer

Värva en personer och få en ryggsäck med gott om förvaringsmöjligheter. Ett stort huvudfack, ett separat datorfack för upp till 15″ eller en läsplatta samt meshfickor. Ett fack fram med småfickor för förvaring, ficka med dragkedja bak för säker förvaring samt ytterligare en dold ficka i botten. TPU dragkedja med reflekterande zippullers. Hake för nycklarna på insidan av väskan.

Mått och volym: 34,5x47x15,5cm – 25

Värva 5 personer

Värva en personer och få ett prisvärt mobil-kit som underlättar ditt arbete! Hörlurarna är till för att du ska kunna jobba på ett ergonomiskt sätt. Vårt snabbladdningssystem “Kabel + adapter” gör din mobil kommunikation mer effektiv. I mobilkorthållaren med ställ får du plats med passerkort, kredit kort osv och underlättar vid teamsmöten!

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Tack för din feedback!
Fackförbundet ST Butiken - En webbgalleria från Rich-Port ©