Många fördelar med ett hemmakontor!
Att arbeta hemma har blivit det nya normala.
Det finns många fördelar med att jobba på distans,
här är några:

• En flexibel och hållbar livssituation
• Minskad pendling, sparar tid och miljö
• Frihet under ansvar

Tips! För bästa fokus och koncentration:

• Skapa en dedikerad arbetsplats
• Säkerställ en bra ergonomi
• Variera mellan att stå och sitta
• Ha rätt ljus
• Ta korta rörelse- och återhämtningspauser

Ditt hemmakontor

StandUp DESK

StandUp DESK är ett manuellt höj- och sänkbart skrivbord framtaget för framtidens aktivitets- eller flexbaserade arbetsplatser. Bordet passar även utmärkt för hemmakontoret.

StandUp DESK är i en liten och smidig storlek som gör det mycket lättplacerat och lätt att möblera med. Du behöver inte ta hänsyn till elanslutningar och slipper sladdar på golvet. Bordet passar både på arbetsplatsen och på hemmakontoret. Du höjer och sänker bordet med en gasfjäder som styrs med en spak på sidan.
Lägsta höjd är 75 cm, högsta höjd är 119 cm.

Bordsskivan på StandUp DESK har mdf-skiva med fasad kant. Denna modell har grå högtryckslaminat som gör skivan mycket tålig. Bordsstativet är i lackat i grått med sober finstruktur.
Hjul finns som tillval till frambenen för att enkelt kunna flytta bordet

Pris: 4916:- Ex moms
Pris: 6145:- Ink moms

BALANCE sittboll

StandUp BALANCE sittboll i snygg design för ett aktivt sittande. När du sitter på en balansboll så aktiveras dina mag-, sido- och ryggmuskler och bålen stärks. Det bidrar till en bättre hållning och ökar blodcirkulationen. Vår balansboll används som ett komplement i din aktiva livsstil där du kan variera mellan att balansera, sitta och stå.

BALANCE sittboll finns i flera olika färger och storlekar.

Den insydda golvringen håller bollen på plats när den inte används.
Sittbollen har ett handtag med öljett för att du enkelt ska kunna flytta den och hänga upp sittbollen när den inte används.

Invändigt uppblåsbar boll, pump medföljer.

StandUp BALANCE sittboll är tillverkad i det mjuka och slitstarka tyget Alcala med 35 000 Martindale och OEKO-TEX-certifiering. Innerbollen är PVC-fri.

Pris: 2345:- Ex moms
Pris: 2931:- Ink moms

LightUp TOKYO

LightUp TOKYO är en slimmad lampa i svart med guldfärgad reflektor på insidan av skärmen som ger ett varmt behagligt arbetsljus.
TOKYO är utrustad med COB LED-teknik som ger den exceptionellt bra ljusstyrka.

Den har ställbart lamphuvud i 360° och 3-stegs touchdimmer placerad på lamphuvudets ovansida.

Pris: 1500:- Ex moms
Pris: 1875:- Ink moms

StandUp

StandUp är en ergonomisk ståmatta som är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. StandUp har en extra tjock och mjuk kärna, för god belastningsergonomi vid stående arbete, det gör mattan både dämpande och mycket avlastande.

Med snygg textil-liknande yta av återvunnen PET och i flera diskreta färger. Mattan passar väl in vid ståbord på kontor, i receptioner, i butiker och på hemarbetsplatsen.

Pris: 1125:- Ex moms
Pris: 1406:- Ink moms

Laptop Stand Alu

Ergonomiskt Laptopställ för kontoret/hemmakontoret.

Få en mer ergonomisk arbetsställning i din arbetsmiljö genom att höja och vinkla datorn till en mer ergonomisk arbetsställning. Datorn får även bättre luftcirkulation och kyls ner effektivare vilket ger längre batteritid.

Justerbar vinkel i 6 steg, tillverkad i tålig aluminium och har anti-glidytor för extra stabilitet.

Portabel, fälls enkelt ihop till en kompakt storlek och får plats i datorväskan. Det medföljer en förvaringspåse i microfiber.

Pris: 1230:- Ex moms
Pris: 1538:- Ink moms

StandUp Air

Våra arbetsplatsmattor för ergonomi på kontor är små och nätta för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. StandUp Air har en extra tjock och mjuk kärna för god belastningsergonomi vid stående arbete. Mattan är både dämpande och mycket avlastande. Det snygga mönstrade ytskiktet är av nitrilgummi vilket gör det extra tåligt och slitstarkt.

StandUp Air passar vid ståbord på kontor, i receptioner och i butiker. StandUp Air är också elektriskt konduktiv (ledande)

Pris: 1230:- Ex moms
Pris: 1538:- Ink moms

Ergonomi-kit

Rich-Port musmatta

Rich-Port arm rest

Rich-Port underarmstöd

Pris: 1034.40:- Ex moms
Pris: 1293,00:- Ink moms

Entrématta Standard med eget tryck

Entrématta av högsta kvalitet med bra uppsugningsförmåga av väta och smuts. Tjocklek 10mm. Välj bland 44 standardfärger eller egen PMS mot tillägg. Mattan är brandklassad, tål 60 graders maskintvätt och har 2 års garanti. Önskar du ett annat mått eller antal, begär offert.
Storlek: 115x200cm

Minsta beställning 3st.

Pris: 3800:- Ex moms
Pris: 4750:- Ink moms

Rich-Port Arm rest

Armstödet Jobmate Advance avlastar hela underarmen och förebygger symptom som musarm, stelhet eller obehag. Den asymmetriska designen gör armstödet kompatibelt med de flesta ergonomiska möss, som t.ex. Mousetrapper, Jobmate, Rollermouse, etc. Det utgör också ett extra stöd när man använder den numeriska knappsatsen eller ett tangentbord. Armstödet fästs på ditt skrivbord och passar både raka och vinklade bordsytor. Ytskikt i smutsavisande textil för enklare rengöring.

Pris: 716:- Ex moms
Pris: 895:- Ink moms

• Avlastar hela underarmen.
• Asymmetrisk design för maximal komfort.
• Lätt att montera på skrivbordet.
• Passar alla typer av skrivbord.
• Smutsavstötande yta.
• Lätt att rengöra.
• Justerbar montering. Lätt att montera.

Jobmate Arm Rest

Armstödet Jobmate Advance avlastar hela underarmen och förebygger symptom som musarm, stelhet eller obehag. Den asymmetriska designen gör armstödet kompatibelt med de flesta ergonomiska möss, som t.ex. Mousetrapper, Jobmate, Rollermouse, etc. Det utgör också ett extra stöd när man använder den numeriska knappsatsen eller ett tangentbord. Armstödet fästs på ditt skrivbord och passar både raka och vinklade bordsytor. Ytskikt i smutsavisande textil för enklare rengöring.

Pris: 1125:- Ex moms
Pris: 1406:- Ink moms

• Avlastar hela underarmen.
• Asymmetrisk design för maximal komfort.
• Lätt att montera på skrivbordet.
• Passar alla typer av skrivbord.
• Smutsavstötande yta.
• Lätt att rengöra.
• Justerbar montering. Lätt att montera.

Jobmate Softgel Wrist Support

Ett smartare sätt att arbeta. Jobmate Softgel Wrist Support är ett bekvämt gelfyllt handledsstöd som lindrar och förebygger symptom som stelhet och smärta i armarna. Handledsstödet är utformat så att vinkeln mellan arm och handled rätas ut, vilket minskar belastningen när du arbetar med tangentbord och mus. Det halksäkra materialet fäster mot ditt skrivbord samtidigt som den friktionsfria ytan gör det enkelt att röra dina händer med stor precision. Finns i två olika storlekar; Slim och Wide.

Slim:
Pris: 265:- Ex moms
Pris: 331:- Ink moms

Wide:
Pris: 380:- Ex moms
Pris: 475:- Ink moms

  • Avlastar och minskar spänningar i handleder och armar.
  • Förebygger symptom som ”musarm”.
  • Passar till de flesta tangentbord

Rich-port underarmstöd

Ett smartare sätt att arbeta. Jobmate Softgel Wrist Support är ett bekvämt gelfyllt handledsstöd som lindrar och förebygger symptom som stelhet och smärta i armarna. Handledsstödet är utformat så att vinkeln mellan arm och handled rätas ut, vilket minskar belastningen när du arbetar med tangentbord och mus. Det halksäkra materialet fäster mot ditt skrivbord samtidigt som den friktionsfria ytan gör det enkelt att röra dina händer med stor precision. Finns i två olika storlekar; Slim

Slim:
Pris: 159.2:- Ex moms
Pris: 199:- Ink moms

  • Avlastar och minskar spänningar i handleder och armar.
  • Förebygger symptom som ”musarm”.
  • Passar till de flesta tangentbord

Jobmate Roll bar, ergonomic mouse

Jobmate är en ergonomisk mus som förebygger och lindrar värk och spänningar i handleder, armar, axlar och nacke. Du arbetar centrerat med händerna nära tangentbordet, vilande på handledsstöd. Du varierar enkelt din arbetsställning och rullstaven låter dig styra pekaren med en eller flera fingrar samtidigt. Du kan till exempel ha båda händerna på tangentbordet och samtidigt styra musen. Jobmate är enkel att använda och du lär dig snabbt de 5 knapparnas funktion. Jobmate har en mycket följsam och precis styrstav. Längden kan anpassas, om du vill ha en större styryta, genom att plocka bort skyddet på styrstavens högra sida. Jobmate passar alla tangentbord och har avtorkningsbara, avlastande handledsstöd.

Pris: 2260:- Ex moms
Pris: 2825:- Ink moms

Jobmate Delux Mouse WL

Jobmate Delux Mouse Wireless är en biomekaniskt utformad ergonomisk mus. Tack vare det vertikala greppet förebyggs spänningar i armen och man kan undvika symtom såsom musarm, stelhet och obehag. Handledsstödet är i gummi vilket förhindrar att handen glider på grund av svett.

Produktspecifikation
Teknisk information: 2,4 GHZ optisk sensor med ställbart DPI, 3 hastigheter 800/1000/1600. Standby-funktion spar energi när musen inte används. Drivs med 1 st AA-batteri, normal livslängd på batteriet är ca 6 månader. Nano USB, som kan förvaras i batterifacket när musen inte används. Wireless/trådlös.
Plug and Play.
Kompabilitet: Kompatibel med Windows Vista / Windows XP / Windows 7 / Windows 7 Pro / Windows 8 / Windows 10 / Mac OS* (bakåt/framåtknapparna stöds ej).
Material: ABS-plast, gummerad yta.
Mått: 148 x 94 x 98 mm
Rengöring: Mjuk luddfri fuktad trasa, ljummet vatten.

Pris: 595:- Ex moms
Pris: 744:- Ink moms

Jobmate Softgel Mousepad

Ett smartare sätt att arbeta. Jobmate Softgel Mousepad är en ergonomiskt utformad musmatta för att avlasta din arm. Tillägget av ett gelfyllt handledsstöd ger extra stöttning och förhindrar musarm. Det halksäkra materialet fäster på ditt skrivbord medan den friktionsfria ytan på musmattan ger maximal precision.

• Musmatta med gelfyllt handledsstöd för extra stöd.
• Baksida med antiglidmaterial gör att musmattan ligger still.
• Friktionsfritt ytskikt för maximal precision.

Produktspecifikation:
Material: Tyg: Lycra
Gel: Elasturan och Elastocoat
Undersida: Polyuretan
Mått: Bredd 230 x Djup 260 x Höjd 25 mm
Rengöring: Rengör med jämna mellanrum. Torka med en fuktig luddfri trasa med milt rengöringsmedel.

Pris: 225:- Ex moms
Pris: 281:- Ink moms

Rich-Port Musmatta

Ett smartare sätt att arbeta. Jobmate Softgel Mousepad är en ergonomiskt utformad musmatta för att avlasta din arm. Tillägget av ett gelfyllt handledsstöd ger extra stöttning och förhindrar musarm. Det halksäkra materialet fäster på ditt skrivbord medan den friktionsfria ytan på musmattan ger maximal precision.

• Musmatta med gelfyllt handledsstöd för extra stöd.
• Baksida med antiglidmaterial gör att musmattan ligger still.
• Friktionsfritt ytskikt för maximal precision.

Produktspecifikation:
Material: Tyg: Lycra
Gel: Elasturan och Elastocoat
Undersida: Polyuretan
Mått: Bredd 230 x Djup 260 x Höjd 25 mm
Rengöring: Rengör med jämna mellanrum. Torka med en fuktig luddfri trasa med milt rengöringsmedel.

Pris: 159.20:- Ex moms
Pris: 199:- Ink moms

Beställ produkter för hemmakontor

Vill du ha hjälp med beställningen ring ST Butiken service 0702- 93 44 00

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Tack för din feedback!
Fackförbundet ST Butiken - En webbgalleria från Rich-Port ©