NU: 695krFullutrustat frilufts-kitErbjudande vecka 21DÅ: 1195krTILL ERBJUDANDET!
Testat vårt härliga Vår-kit än?BESTÄLL VÅR-KIT
Organisera ditt arbete med vårt mobil-kit!BESTÄLL MOBIL-KIT
Ta med lunchen ut i vår med vårt
härliga uppdaterade lunch-kit!
KÖP NU
Därför ska du handla från ST-butiken:LÄS MER– Kvalitet
– Service
– Ansvar

Ett fackförbund med medlemmen i fokus! Ett fackförbund med medlemmen i fokus!

Fackförbundet ST

Fackförbundet ST organiserar alla som jobbar på statligt uppdrag, även tidigare statliga bolag. I vår Webshop hittar du värvande och användbara trycksaker och profilprodukter som passar lika bra på jobbet som fritiden.

Glöm inte att logga in för att ta del av alla fördelar som finns för dig som förtroendevald, medlem, eller kanslianställd.

Nyheter i ST Butiken

Ta del av vår Verksamhetsberättelse 2023!

Trots att 2023 var ett tufft år har fler medlemmar än någonsin anslutit sig till fackförbundet ST. Läs mer om avtalsrörelsen 2023 , hur vi kan ge stöd till dig som medlem och hur vi tillsammans ska bygga ett hållbart arbetsliv inför kommande år, i vår verksamhetsberättelse!

Populära produkter

Spana in vårt övriga utbud

ST Facket

Facket för dig som är statligt anställd

Här i ST Butiken finner du gott om fördelar och rabatterade profilprodukter till både privatpersoner och företag inom ST fackförbund. Här hittar du produkter ondemand, vilket gör det möjligt för dig som anställd att välja över 80.000 märkesprodukter med ST-loggan på. Och glöm inte att du får 10% rabatt på din beställning när du anger koden ST10% vid registrering.

Fördelar med facket

Som medlem i facket kan du i ST Butiken även beställa till exempel fikastöd, använda dina intjänade poäng till trevliga bonusar eller ladda ner användbara foldrar. Vi har allt från studentaffisch till muggar och gummiarmband – allt för ett statligt fack. Fördelar med facket finns det gott om. Hos oss kan du ta del av en mängd olika erbjudanden. Fördelar med facket är oändliga – Gå med i ST. Har du några frågor? Kontakta Kundtjänst ST.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Tack för din feedback!
Fackförbundet ST Butiken - En webbgalleria från Rich-Port ©