Testat vårt härliga Vår-kit än?BESTÄLL VÅR-KIT
Organisera ditt arbete med vårt mobil-kit!BESTÄLL MOBIL-KIT
Ta med lunchen ut i vår med vårt
härliga uppdaterade lunch-kit!
KÖP NU
Därför ska du handla från ST-butiken:LÄS MER– Kvalitet
– Service
– Ansvar

Fackförbundet ST

Fackförbundet ST organiserar alla som jobbar på statligt uppdrag, även tidigare statliga bolag. I vår Webshop hittar du värvande och användbara trycksaker och profilprodukter som passar lika bra på jobbet som fritiden.

Glöm inte att logga in för att ta del av alla fördelar som finns för dig som förtroendevald, medlem, eller kanslianställd.

Aktuellt i ST Butiken

Avtalsförhandlingarna är nu i mål med ett nytt avtal för staten.

Efter en ovanligt omfattande avtalsrörelse och tuffa förhandlingar är vi nu i hamn med ett nytt avtal för staten. Arbetet har pågått sedan våren 2022 och hela kansliet har varit involverat i arbetet för att säkerställa alla perspektiv.

Vi kan konstatera att vi fått ett bra och robust avtal för våra medlemmar.
Här finns mer information om det nya avtalet.

stbutiken fackforbundet st

ST Facket

Facket för dig som är statligt anställd

Här i ST Butiken finner du gott om fördelar och rabatterade profilprodukter till både privatpersoner och företag inom ST fackförbund. Här hittar du produkter ondemand, vilket gör det möjligt för dig som anställd att välja över 80.000 märkesprodukter med ST-loggan på. Och glöm inte att du får 10% rabatt på din beställning när du anger koden ST10% vid registrering.

Fördelar med facket

Som medlem i facket kan du i ST Butiken även beställa till exempel fikastöd, använda dina intjänade poäng till trevliga bonusar eller ladda ner användbara foldrar. Vi har allt från studentaffisch till muggar och gummiarmband – allt för ett statligt fack. Fördelar med facket finns det gott om. Hos oss kan du ta del av en mängd olika erbjudanden. Fördelar med facket är oändliga – Gå med i ST. Har du några frågor? Kontakta Kundtjänst ST.

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Tack för din feedback!
Fackförbundet ST Butiken - En webbgalleria från Rich-Port ©